خبرنگاران یاری دانشگاه به صنعت در مبارزه با کرونا لازم است

به گزارش جعبه مهر، مشهد- خبرنگاران- رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تاثیرآن بر اقتصاد و صنعت، دانشگاه ها می توانند به صنایع کشور یاری نمایند.

خبرنگاران یاری دانشگاه به صنعت در مبارزه با کرونا لازم است

دکتر حمیدرضا پوررضا روز چهارشنبه در تبادل نظر با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: با نگاه به شرایط کنونی که با کاهش یا توقف فعالیت های صنایع همراه شده است، می توان با ارایه دستورالعمل ها و راه حلهایی ضمن حفظ سلامتی کارکنان، چرخ صنعت را در چرخش حداکثری نگهداشت.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا باعث شده است در نحوه ارایه خدمات تغییراتی ایجاد گردد و این خود می تواند منافع درازمدتی را برای آینده کشور به دنبال داشته باشد.

رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به نگاه آینده نگر مراکز دانشگاهی در یاری رساندن به صنایع اشاره و اعلام کرد: ارائه راه حل برای کاهش آسیب های وارد شده به صنعت و همچنین پیش بینی شرایط پساکرونا، می تواند به شرکت ها یاری کند که با نگاهی روشن به سوی اصلاح روینمودهای مورد احتیاج برای تغییر حرکت نمایند تا دچار مرگ ناگهانی صنایع نشوند.

وی گفت: فراگیری ویروس کرونا و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، مراکز علمی را در مسیری گذاشت که توجه ویژه ای به آموزش مجازی داشته باشند.

وی اضافه کرد: سال هاست که دانشگاه های عظیم ایران سعی در تقویت این شکل از آموزش دارند و برای آن با توجه به امکانات خود زیرساخت هایی را مهیا نموده اند. این زیرساخت ها تا کنون هیچوقت به صورت جدی مورد توجه و محک خوردن واقعی قرار نگرفته بود.

پوررضا ادامه داد: بدنه آموزشی دانشگاه ها به آموزش مجازی به عنوان یک پدیده لوکس نگاه می کرد و به همین دلیل بود که رشته های مجازی در دانشگاه ها شکل گرفت.

وی گفت: تجربه این روزها و بازخورد دانشجویان نشان می دهد عملکرد خوب بعضی همکاران دانشگاهی در فراوری محتوا باعث شده است دانشجویان حس خوبی از آموزش مجازی و موثربودن آن پیدا نمایند.

وی اضافه کرد: امیدوارم این تجربه، باعث گردد نگاهی مثبت به آموزش مجازی به عنوان یک مکمل و تقویت نماینده آموزشی قوی داشته باشیم.

پوررضا ادامه داد: با شکسته شدن مقاومت بخش عظیمی از استادن دانشگاه در مقابل آموزش مجازی، اطمینان دارم فراورده های فراوری شده استادان دانشگاه در این روزها طی سال های آینده نیز مورد مراجعه و بهره برداری طالبان علم قرار گیرد و شاهد رشد کیفیت آموزش دانشگاه ها در آینده نزدیک باشیم.

وی همچنین ارتباطات بین المللی بعضی دانشگاه ها را بسیار محدود توصیف و اعلام کرد: در شرایطی که جامعه جهانی مشکل عظیم و مشترکی همچون فراگیری ویروس کرونا را تجربه می نماید، همکاری های علمی و پژوهشی مشترک بین المللی می تواند صندلی ویژه ای داشته باشد زیرا در دنیای علم و پژوهش کنونی، انجام فعالیت های مستقل و ایزوله بدون مشارکت مراکز علمی معنایی ندارد.

رییس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: از طرفی توجه دقیق به انجام پژوهش های نافع برای جامعه باید به شدت مورد توجه قرار گیرد زیرا شبه علم ها یا علم نماهایی که در شرایط عادی و با سوار شدن بر عوامل مختلف، صندلی هایی را برای خود در میان عامه مردم ایجاد و گاهی انحرافاتی را بوجود آورده اند باید مورد شناسایی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: از آنجا که سیاست وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین دانشگاه ها به صورت ویژه بر موضوع ایفای مسوولیت های اجتماعی پایدار است، دانشگاه ها باید بتوانند به صورت جدی در کاهش مسائل مردم و کشور در این روزها نقش خود را به خوبی ایفا نمایند.

رییس دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی نیز به خبرنگار خبرنگاران گفته بود: بر اساس آنالیز از شرایط کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا، بخش خدمات در استان خراسان رضوی بیشترین خسارت ناشی از کرونا را متحمل شده است و بخش فراوری و کشاورزی در رتبه های دوم و سوم گروه های مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا قرار گرفته اند.

تا به امروز 74 هزار و 877 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 98 نفر در 24 ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به چهار هزار و 683 نفر رسید.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: ایرنا
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 5746

به "خبرنگاران یاری دانشگاه به صنعت در مبارزه با کرونا لازم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران یاری دانشگاه به صنعت در مبارزه با کرونا لازم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید