طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا به صورت رولی و مثلثی

به گزارش وبلاگ مهر، در سفر به مناطق ترک نشین اگر از هر کس در خصوص بهترین دسر ترکی سوال کنید همه بدون شک باقلوا را به شما پیشنهاد می دهند. ترک ها عاشق شیرینی هستند و باقلوا بهترین نمونه این سلیقه و ذائقه شیرین است. اگر به شهرهای مختلف ترکیه مثل استانبول، آنتالیا یا کوش آداسی یا شهرهای داخلی مانند تبریز سفر کنید با طیف متنوعی از باقلوا آشنا می شوید. هرکدام از این باقلواها اسم خاصی دارند و گاهی ترکیباتشان با هم فرق دارد. از آنجایی که تهیه خمیر باقلوا کار هر کسی نیست، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکای آماده را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا به صورت رولی و مثلثی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا رولی

مواد لازم
خمیر یوفکا 25 عدد
روغن محلی50 گرم
کره یا مارگارین100 گرم
پسته خرد شده 350 گرم
هل 1 قاشق سوپ خوری
شکر5 پیمانه
آب 4 پیمانه
لیمو1 قاشق مرباخوری

باقلوا با خمیر یوفکا رولی

روش تهیه باقلوا با خمیر یوفکای آماده

  • شکر، آب و آب لیمو را روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن کنید تا گرم شود مارگارین و روغن جامد حیوانی را روی حرارت آب کنید.
  • خمیر یوفکا را از فریزر خارج نموده و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کنید و درون یخچال نگهداری کنید تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود.
  • این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. (در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید).
  • یکی از یوفکاها را باز کنید و با برس روی آن روغن آب شده را بمالید. روی آن یوفکای دیگری بیاندازید.
  • دوباره روغن بمالید. پسته را روی یوفکای دوم که روغن مالیده اید بپاشید.
  • دوباره یک لایه یوفکا روی پسته ها باز کنید. و روی لایه آخر را نیز روغن بمالید. از یک طرف آغاز به پیچیدن و رول کردن یوفکاها کنید، توجه کنید که باید کاملاً سفت پیچیده شود.
  • باقی مواد را به همین شکل تهیه کنید و رول ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • سپس از یخچال بیرون آورده و به ضخامت دلخواه برش بزنید و تکه ها را داخل سینی فر بچینید.
  • حتماً باید بصورت فشرده در سینی چیده شود و لابلای آن ها خالی نماند. سینی را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم نموده ایم قرار بدهید و زمانی که روی باقلوای پسته طلایی شد از فر بیرون بیاورید.
  • بلافاصله وقتی داغ است شربت ولرم خنک شده را روی آنها بریزید. تمام شربت را بریزید و 10 ساعت زمان دهید تا جذب شود.

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا مثلثی

مواد لازم
یوفکای باقلوا500 گرمی
کره150 گرم
مغز گردو یا پسته خرد شده2 پیمانه یا 200 گرم
پودر قند4 ق.غ
گلاب3 ق.غ
آب1 پیمانه
شکر1 و 1/2 پیمانه
شیر عسلی قوطی1/2 پیمانه

باقلوا با خمیر یوفکا مثلثی

دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و شیر عسل مثلثی

  • ابتدا فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
  • سپس آب و شکر و شیر عسلی را مخلوط نموده و روی حرارت قرار می دهیم تا زمانی که شکر حل و غلیظ شود. کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا سرد شود.
  • برای داخل باقلوا مغز گردو یا پسته را در هاون یا غذا ساز می ریزیم و نه ریز و نه درشت خرد می کنیم. مغز را با گلاب و پودر قند مخلوط و خمیر یکنواختی بدست می آوریم.
  • کره را روی حرارت آب می کنیم.
  • ظرف را از قبل چرب می کنیم. یک ورق از خمیر یوفکا را جدا می نماییم و کره می زنیم و بدین شکل سه لایه یوفکا کره زده را بر روی هم قرار می دهیم.
  • سپس خمیر را به مربع های 6 سانتیمتری تقسیم می کنیم.
  • از مواد گردو یا پسته در هر مربع خمیر می ریزیم و با دست مواد را منسجم می کنیم.
  • سپس مربع ها را از وسط، یعنی از روش قطر تا می کنیم تا مثلثی شوند.
  • ظرف را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه می گذاریم. روی مواد بایستی مقداری سرخ شود.
  • شربت سرد شده را به آرامی روی باقلوا می ریزیم و اجازه می دهیم 5 الی 6 ساعت شربت جذب باقلوا شود.
  • برای لطیف تر شدن باقلوا می توانید مقداری از شربت را در ابتدا بریزید و روی باقلوا سلفون کشیده و پس از حدود 2 ساعت مابقی شربت را ریخته و پس از چند ساعت سرو نمایید.
  • دوستان بنا به ذایقه می توانید از مواد و شربت بیشتری استفاده نمایید.

سخن آخر

باقلوا، این شیرینی محبوب و دوست داشتنی معمولا از لایه های آرد خمیر شده و مغز های گردو و پسته تهیه می شود و با شهدی که از گلاب و زعفران و یا عسل درست می شود، شیرین می شود. در این مطلب بهترین دستورات تهیه باقلوا با خمیر یوفکا خوشمزه را در اختیارتان قرار دادیم. شما می توانید سوالات و تجربیات خود را در این باره در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

همچنین اگر به دسرهای سنتی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم حتما مطلب طرز تهیه بهترین کلوچه خانگی خرما و گردو قالبی را نیز در وبلاگ مهر بخوانید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا به صورت رولی و مثلثی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا به صورت رولی و مثلثی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید