طرز تهیه کاناپه پنیر برای سفره افطار شما

به گزارش جعبه مهر، نان و پنیر، چای شیرین و خرما، خوراکی های ثابت سفره افطار هستند. برای اینکه از مهمانان روزه دارتان پذیرایی کنید، به ساعت ها پخت و پز و آماده کردن غذاهای رنگارنگ نیازی ندارید. شما می توانید با آماده کردن خوراکی ها ساده و سالم، سفره افطارتان را رنگارنگ کنید. در این مطلب، طرز تهیه کاناپه پنیر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کاناپه پنیر برای سفره افطار شما

اگر می خواهید سینی های کاناپه متنوع تری را آماده کنید، را بخوانید.

مواد لازم

  • پنیر سفید: 100 گرم
  • پنیر ویلی: 50 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • مایونز: یک چهارم پیمانه
  • ماست چکیده: یک چهارم پیمانه
  • خردل: 1 قاشق مرباخوری
  • پودر آویشن یا ریحان خشک: یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ساییده: 1 قاشق چای خوری
  • بیسکوییت شور یا نان: به مقدار لازم
  • خیار، گوجه گیلاسی، زیتون یا سایر سبزیجات: برای تزیین

طرز تهیه کاناپه پنیر

پنیر سفید را در مخلوط کن بریزید و پنیر ویلی را هم همراه با ماست، خامه، خردل، مایونز و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و چند ثانیه بگردانید.

وقتی خمیر صاف و یکدستی به دست آمد، سبزی خشک را کفمال کنید و در مخلوط کن بریزید.

پس از مخلوط شده مواد با سبزی، آنها را در یک قیف قنادی با ماسوره درشت بریزید و روی بیسکوییت ها یا نان برش داده شده بریزید.

با سبزیجات دلخواه تان می توانید این کاناپه را تزیین کنید یا اینکه رویش را با پسته و دیگر مغزها تزیین کنید.

می توانید کاناپه ها را با تزیین های متفاوت، به شکل ردیفی را گرد در ظرف سرو بچینید و با همین یک مایه، تنوعی از کاناپه ها را ایجاد کند.

اگر در زمان ریختن مایه در قیف، احساس کردید که مایه بی اندازه خشک است، مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید. اما مراقب باشید حجم آبی که اضافه می کنید، آنقدر زیاد نباشد که قیف توان فرم دادن به پنیرها را نداشته باشد.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: کتاب کاله
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 1687

به "طرز تهیه کاناپه پنیر برای سفره افطار شما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاناپه پنیر برای سفره افطار شما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید