مزایای خوردن پوست کیوی که نمی دانستید

به گزارش جعبه مهر، کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه ای رنگ و شبیه به موکت می باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می باشد.

مزایای خوردن پوست کیوی که نمی دانستید

به گزارش ، بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت می برند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن می دانند.

ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهم ترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.

1. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E می باشد.

2. بیشتر آنتی اکسیدان های این میوه در پوست آن قرار دارند.

  • خواص ویتامین E برای پوست چیست و چگونه استفاده شود؟

البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو می توانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آن ها اجتناب کنید.

منبع: طلا

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 7732

به "مزایای خوردن پوست کیوی که نمی دانستید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزایای خوردن پوست کیوی که نمی دانستید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید